O Nama

O Nama


Str Kent u ulici Braće Radulović 8 je počeo sa radom 20.02.2018. godine kada smo krenuli sa poslovima profesionalnog upravljanja, tekućeg održavanja kao i održavanja higijene u zgradama. Vlasnik Str Kent je Avramović Boban koji je istovremeno i profesionalni upravnik sa licencom broj 561 od 23.02.2018 godine izdatom od privredne komore Srbije.
Dana 07.06.2018. godine krećemo sa velikoprodajom profesionalnih sredstava i opreme za čišćenje koju i upotrebljavamo kod održavanja higijene kako u zgradama tako i u poslovnim objektima i privatnim stanovima i kućama koje čistimo.
U našoj velikoprodaji možete nabaviti široku lepezu profesionalnim sredstava za univerzalno čišćenje renomiranih inostranih firmi.

Obezbedili smo profesionalne mašine Nemačke marke Sprintus i sa njima smo počeli dubinsko pranje mebl nameštaja, auta kao i tepiha. Za sve te usluge dolazimo na licu mesta da obavimo, a po tepihe dolazimo i vraćamo ih posle dubinskog pranja.
Mašinski peremo tvrde podove singl disk mašinom marke Hercules.

Od 2004. godine u selima Siokovcu i Deonici radimo sa dobro snamdevenim maloprodajnim objektom prehrambenih proizvoda kao i novootvorenom poljoprivrednom apotekom.

Kent Jagodina | Profesionalno upravljanje zgradama, odrzavanje, popravke, cistoca, pedantnost