Prehrambena prodavnica

Prehrambena prodavnica, poljoprivredna apoteka Kent


Sa maloprodajom u selu Siokovac-Deonica smo krenuli još 2004. godine, otvorena je i poljoprivredna apoteka u domu sale u Siokovcu i Deonici. Nalazimo se na glavnom putu prema manastiru Jošanica.

U prodavnici posedujemo veliki izbor mešovite robe, pica i prehrambenih proizvoda za koje je zadužena pekara Don Don iz Paracina i Moka iz Cacka. Na raspolaganju su sladoledi firme Frikom, kao i smrznute torte i sladoledi firme Ledeno Doba iz Jagodine koja je distributer grckih sladoleda KRI-KRI.

Prodajni prostor je klimatizovan i podeljen u više odeljaka od sredstava za higijenu, prehrambenih proizvoda, pica, igracaka i galerijske robe.

  • Mogucnost placanja platnim karticama svih banaka.
  • Usluge elektronskih dopuna mobilnih operatera MTS i VIP.
  • Mogucnost odloženog placanja cekovima gradana do 100 dana.
  • Za kupovinu vece kolicine robe, odobravamo i kolicinski popust uz mogucnost vracanja robe (pre svega pica, koje nije utrošeno).

Maloprodajni objekat poljoprivredne apoteke nudi širok spektar alata, šrafovske robe, elektro robe i svih potrebnih stvari za jedno domacinstvo. U prodaji imamo hranu za sve vrste životinja, kao i merkatilni kukuruz i stocno brašno. Vršimo sezonski upis kvalitetnih tovnih pilica starosti 3 nedelje i tovnih curica.

Zastupnici smo firme Gebi iz Cactavira za prodaju koncetrata Gebi.

Kent Str | Galerija

Naša prehrambena prodavnica!